Galéria Miloša Alexandra Bazovského v Trenčíne

Leto v galérii 2019

Leto v galérii 2019

Už tretíkrát sme počas leta "nezahálali" a pripravili pre Vás návštevníkov zaujímavý letný program. Projekt Leto v galérii si počas troch rokov postupne našiel svojich návštevníkov a vy ste si ho veľmi obľúbili. Aj tento rok sme pre Vás každú sobotu pripravili výtvarné, tvorivé aktivity pre malých aj veľkých. Každú sobotu sa nádvorie galérie premenilo na veľký ateliér , kde všetci maľovali, tvorili , hrali sa a vychutnávali si pobyt na čerstvom vzduchu  v príjemnom prostredí. Hosťami boli ilustrátorka Janka Danková aj maliarka Lucia Černayová.

Novinka roku 2019 bola galerijná záhrada. Obľúbili si ju hlavne naši najmenší , kde si mohli kresliť a hrať sa každý deň.

Hudobné zoskupenie v podaní Michala Poláka (gitara), Adama Halása (husle) a Zuzany Halvoňovej (spev), nám spríjemnili letný večer na Koncerte pod maľbou.

Počas leta sa konalo aj literárne podujatie Divotvorba, komentovaná prehliadka novej stálej expozície či Noc jazdca.

Leto  galérii sme otvorili módnou prehliadkou, na ktorej sa predstavili Veronika Kostková, Petra Pršová, Dominik Orvoš a študenti odevného dizajnu Strednej umeleckej školy v Trenčíne. Prehliadka bola doplnená o štýlové tašky a kabelky značky Bagit.

Letný program v galérii navštívilo viac ako 2000 návštevníkov.

ĎAKUJEME VÁM ♥

ilustracna foto

Fotogaléria

113 fotografií

Súvisiace video