Hlavná stránka / O galérii / Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Identifikačné a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

 

Prevádzkovateľ:  Galéria M. A. Bazovského v Trenčíne

Adresa:                     Palackého 27, 911 01 Trenčín

IČO:                          34 059 202

(ďalej len „prevádzkovateľ“)

 

je prevádzkovateľom podľa zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon  NR SR č. 18/2018 Z. z.“).

 

Informácie o účele spracúvania, na ktoré sú osobné údaje určené:

 

Prevádzkovateľ spracúva len také osobné údaje, ktoré svojím rozsahom a obsahom zodpovedajú účelu ich spracúvania a sú nevyhnutné na jeho dosiahnutie. Prevádzkovateľ spracúva a využíva osobné údaje výlučne spôsobom, ktorý zodpovedá účelu, na ktorý boli zhromaždené, pričom údaj o účele môže byť obsiahnutý v súhlase dotknutej osoby alebo ustanovený priamo vykonateľným právne záväzným aktom Európskych spoločenstiev, medzinárodnou zmluvou, ktorou je Slovenská republika viazaná, zákonom o ochrane osobných údajov alebo osobitným zákonom.

 

Práva dotknutej osoby:

 

V zmysle § 21 zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. dotknutá osoba má právo získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. Ak prevádzkovateľ takéto osobné údaje spracúva, dotknutá osoba má právo získať prístup k týmto osobným údajom a informácie o:

a)     účele spracúvania osobných údajov,

b)     kategórii spracúvaných osobných údajov,

c)     identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť osobné údaje poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné,

d)     dobe uchovávania osobných údajov; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia,

e)     práve požadovať od prevádzkovateľa opravu osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie osobných údajov,

f)      práve podať návrh na začatie konania podľa § 100, 

g)     zdroji osobných údajov, ak sa osobné údaje nezískali od dotknutej osoby,

h)     existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania podľa § 28 ods. 1 a 4; v týchto prípadoch poskytne prevádzkovateľ dotknutej osobe informácie najmä o použitom postupe, ako aj o význame a predpokladaných dôsledkoch takého spracúvania osobných údajov pre dotknutú osobu.

 

Dotknutá osoba má právo byť informovaná o primeraných zárukách týkajúcich sa prenosu podľa § 48 ods. 2 až 4, ak sa osobné údaje prenášajú do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.

 

Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť dotknutej osobe jej osobné údaje, ktoré spracúva. Za opakované poskytnutie osobných údajov, o ktoré dotknutá osoba požiada, môže prevádzkovateľ účtovať primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osobe spôsobom podľa jej požiadavky.

 

Prevádzkovateľ prehlasuje, že nezamýšľa prenos osobných údajov dotknutých osôb do tretej krajiny ani medzinárodnej organizácii.

 

Prevádzkovateľ prehlasuje, že nevykonáva automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania dotknutých osôb podľa § 28 ods. 1 a 4

 

Dotknutá osoba, ktorá sa domnieva, že dochádza k neoprávnenému spracúvaniu jej osobných údajov alebo došlo k zneužitiu jej osobných údajov, môže na Úrade pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (ďalej len ,,Úrad“) podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov v zmysle §100 zákona..

 

Kontaktné údaje úradu na ochranu osobných údajov:

 

Adresa: 

Hraničná 12

820 07, Bratislava 27

Slovenská republika

IČO: 36 064 220

 

Podateľňa:

pondelok – štvrtok: 8:00 - 15:00

piatok: 8:00 - 14:00

 

Telefonické konzultácie v oblasti ochrany osobných údajov:

Utorok a Štvrtok od 8:00 do 12:00 +421 2 323 132 20

 

 

Zodpovedná osoba:

 

V zmysle § 44 zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. prevádzkovateľ určil (zmluvne) zodpovednú osobu externého dodávateľa:

 

                                 FIBEZ, s .r. o., Matice slovenskej 284/12, 91105 Trenčín

ktorá

a)   poskytuje informácie a poradenstvo prevádzkovateľovi alebo sprostredkovateľovi a zamestnancom, ktorí vykonávajú spracúvanie osobných údajov, o ich povinnostiach podľa tohto zákona, osobitných predpisov alebo medzinárodných zmlúv, ktorými je Slovenská republika viazaná, týkajúcich sa ochrany osobných údajov,

b)   monitoruje súlad s týmto zákonom, osobitnými predpismi alebo medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná, týkajúcimi sa ochrany osobných údajov a s pravidlami prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa súvisiacimi s ochranou osobných údajov vrátane rozdelenia povinností, zvyšovania povedomia a odbornej prípravy osôb, ktoré sú zapojené do spracovateľských operácií a súvisiacich auditov ochrany osobných údajov,

c)   poskytuje na požiadanie poradenstvo, ak ide o posúdenie vplyvu na ochranu osobných údajov a monitorovanie jeho vykonávania podľa § 42,

d)   spolupracuje s úradom pri plnení svojich úloh,

e)   plní úlohy kontaktného miesta pre úrad v súvislosti s otázkami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov vrátane predchádzajúcej konzultácie podľa § 43 a podľa potreby aj konzultácie v iných veciach.

 

Zodpovedná osoba pri výkone svojich úloh náležite zohľadňuje riziko spojené so spracovateľskými operáciami, pričom berie do úvahy povahu, rozsah, kontext a účel spracúvania osobných údajov.

 

Každá dotknutá osoba môže kontaktovať zodpovednú osobu s otázkami týkajúcimi sa spracúvania jej osobných údajov a uplatňovania jej práv podľa zákona NR SR č.18/2018 Z. z. nasledovne:

                   elektronickou poštou:    zodpovednaosoba@fibez.sk

                   telefonicky na čísle:      0911 702 800 v pracovné dni v čase od 10:00 hod. do 12:00 hod.

 

Zodpovedná osoba je v súvislosti s výkonom svojich úloh viazaná povinnosťou mlčanlivosti v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. alebo osobitným predpisom.

 



 

Prihláste sa do nášho mailinglistu

Facebook

Virtuálna galéria

Google Art Project

web umenia

Pridajte si nás na Facebooku a Twitter

facebook

twitter

Pripravujeme

03.12.2020 BIO ILLUSION 27.10.2020 - 30.1.2021 Roman Rembovský V TICHU

viac>>

INFO MAILOM

Registrujte sa pre bezplatný odber noviniek z diania v galérii.

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Október 2020 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
Podujatia na deň 1.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

2
Podujatia na deň 2.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

3
Podujatia na deň 3.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

4
Podujatia na deň 4.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

5
Podujatia na deň 5.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

6
Podujatia na deň 6.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

7
Podujatia na deň 7.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

8
Podujatia na deň 8.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

9
Podujatia na deň 9.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

10
Podujatia na deň 10.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

11
Podujatia na deň 11.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

12
Podujatia na deň 12.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

13
Podujatia na deň 13.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

14
Podujatia na deň 14.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

15
Podujatia na deň 15.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

16
Podujatia na deň 16.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

17
Podujatia na deň 17.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

18
Podujatia na deň 18.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

19
Podujatia na deň 19.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

20
Podujatia na deň 20.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

21
Podujatia na deň 21.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

22
Podujatia na deň 22.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

23
Podujatia na deň 23.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

24
Podujatia na deň 24.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

25
Podujatia na deň 25.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

26
Podujatia na deň 26.10.2020
(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

27
Podujatia na deň 27.10.2020
Roman Rembovský V TICHU

27.10.2020, 0:00 - 30.1.2021, 0:00

(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

28
Podujatia na deň 28.10.2020
Roman Rembovský V TICHU

27.10.2020, 0:00 - 30.1.2021, 0:00

(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

29
Podujatia na deň 29.10.2020
Roman Rembovský V TICHU

27.10.2020, 0:00 - 30.1.2021, 0:00

(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

30
Podujatia na deň 30.10.2020
Roman Rembovský V TICHU

27.10.2020, 0:00 - 30.1.2021, 0:00

(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00

31
Podujatia na deň 31.10.2020
Roman Rembovský V TICHU

27.10.2020, 0:00 - 30.1.2021, 0:00

(Vý)Stavoprojekt Trenčín

22.9.2020, 17:00 - 14.11.2020, 17:00

Døkument 20 20

24.9.2020, 17:00 - 22.11.2020, 17:00

Erika Miklóšová Abstract landscapes

24.9.2020, 17:00 - 21.11.2020, 17:00